Followers

Recent Visitors

Friday, September 23, 2011

Myvi Extreme 1.5 baru


lagi best??lagi extreme?
first time dengar kat radio pasal lagi best lagi extreme ni aku ingat kan menatang ape la kan...ingat kan duk habaq pasal myvi biasa yang lagi best tu..serius tak lawa!!.tapi yang extreme nii
kali pertama dah tengok teros jatoh hati wey.
nak taw sebab ape?
sebab dia macam suzuki swift ok!!!hampir sama tapi x serupa...
kalau tak dapat swift dapat myvi extreme ni pon jadi lah..
rasa macam nak hambek sebijik wokk!
eley kaw ,nak sara diri kaw skang pon tak cukup ni kan nak bela menatang ni plak ye?
hey,kita mesti ada angan- angan ok.bukan angan- angan mat jenin ek .jangan kolot.ngehehe..

aku suke tang bontot dia ni..perghhh...!!
spoiler sempoi siott....
yellow myvi cun gak kan?hmm
survey dulu..
coming soon ok ziey..
doakan aku cepat kawen taw,..opss lari topik silap taip.maap! doakan aku dapat merasa pakai myvi ni erkk..hAH tu baru betol.okeh

bye u owlzzz...


No comments:

Post a Comment

MusIc akTifKaN diRikU