Followers

Recent Visitors

Wednesday, January 18, 2012

Me & braces : Selepas dua bulan


assalamualaikum u oulzzz..
sebulan sekali jer dapat hupdate my diary on9 ni.
bukan tak nyempat tapi line tak berape nak bahek dgn aku skang.>kaw saje nk suruh aku tambah Speed kan celcom!!<
pejam celik pejam..kite dah 2012.entry tahun baru tahun ni tak ade.sibuk dengan membute ok.hehe
so, belom terlambat untuk aku wish u oulzz "selamat tahun baru"..

tahun baru dan bulan pertama dalam tahun 2012, hari ni cukup 2 bulan dawai-dawai besi berdakapan di gigi aku..bulan ni kaler MERAH u oulzz..HOt braces gituwww!!
untuk bulan ni punya saket boleh tahan jugak lah.
mase doc ketatkan dawai-dawai tu,saket sampai ke kepale di buatnya..perghhh..
semakin di ketat semakin aku rase sendaaattttt sioott..
naseb kaw lah.
so , bagi sesape nak pakai.sile kan..tak rugi merase keperitan yang jarang orang lain dapat taw..kire special case lah..untung ape?hehe

senyuman aku masih lagi senget.erghh..minah senget rupanya..(*_*)
gigi dah ada perubahan..sudah jarang di situ kan?
:)
lambatnye nk tunggu die bejalan bagi same ni..tak sabar dh.
.
.
.
.
.
 ehem..bleh tak nak cerite satu perkare hot hari ni..
saye dapat hadiaaaah..!!
nak ucapkan terima kaseh kat akak Liena sebab hadiah kan saye Beg dan Baju POLKA DOT...
tQ so much.
tak sangke pengaruh Polka Dot aku bole membuatkan orang jadi ingatkan aku bile tengok benda bercorak dot dot.hehehehe..


  
okey
thanx for reading..
daaa~

Wednesday, January 4, 2012

Cuti-Cuti Malaysia : Bukit Merah Laketown Resort

assalamualaikum.
cuti kali ni kami pergi bukit merah..
ok mengaku setelah hampir 3tahun lebih kat penang.baru hari ni dapat jejak ke bukit merah.
jakun okey.
seronok sangat.
kami hambek pakej untuk semua sekali.
 orang utan island ,  ecopark , waterpark  , chairlift / skycycle
price : RM 68 seorang.
habes badjet nak beli telipon.
tapi tak pe lah.enjoy..:)



















sayang sekali kami tak sempat nak snap gamba dalam waterpark..erghh..
aku pantang tengok air pancut2 cantek sangat ..teros lupe.
mandi -mandi jemurkan badan sampai tutup..he
enjoy sangat..
thanx to him.
(@_@)

daaa~

MusIc akTifKaN diRikU