Followers

Recent Visitors

Tuesday, May 29, 2012

lastly..DslR in my hand..

 
lastly,dapat jugak ape yang di impikan selama ni...Dslr wey..ok sbelum ni hanya dapar pinjam saje..tp kali ni kau milik ku.haha..
 sebelum ni juz snap guna fon.ok la drpd xde kan..
sekarang ade jurufoto sendiri.everyday we snap our memory..yayy...;)

walopon dlm keadaan tidak ready..haha..
muncung wokkk..

Monday, May 28, 2012

Me & braces : 6 bulan berlalu...waahh..da prubahan.

assalamualaikum..
lame sgt x update blog.dan dah jarang sgt blogwalking..rinndu sgt.
d sbb kan malas nk on9 pakai lappy..skang nak try hupdate belog melalui android sy..weee~
nanti insyaallah da bole layan belog slalu..;)

bercerite ttg braces.bulan ke 6 sudah berlalu.seperti yg docter janjikan..gigi aku da cantek wey..alahai asyik nk senyum tnjuk gigi jer ase..haha
utk kali ke 6 aku try style lain ckit..di bahagian atas kaler kuning dan bawah puple..:)




bulan ke 7 aku da xtaw nak tukar kaler ape..jd untuk kali ke dua aku pakai lg wane merah..febret kaler.:)





 ade idea x untuk bulan depan nak pakai wane ape erk??.ermmmm..



MusIc akTifKaN diRikU