Followers

Recent Visitors

Tuesday, June 21, 2011

Hadiah Paling Besar untuk hari Jadi

wey sonok wey..sonok ni...aku dpt adiah wey...
hadiah Paling besar taw daq..??? korg nak taw ape yg besar tu?hehe...
ha ni diee.
scroll di bawah lagi yer..



nampak tak? law tak nampak klik gambar ni tros terjun ke belog empunye diri dan korang leh bace sendiri yer..aku malas nk terang detail..hehe

waaahhh...sangat terharu wey!!
ape tidaknye aku dapat hadiah yang paling special.hadiah dari seorang kawan dengan menulis entri pasal aku dan 21jun dan dia..sgt special bukan?dan hadiah ni hadiah paling besar aku pnah dapat.satu skrin besarr laptop tuu..ngehehe.


TO: ANN
trime kaseh banget.
sgt suke.bile bace jadi nak nangeh.rindu saat tu..
walo ape pon jadi memang kite tetap bez pren okeh..hehe..
temkiu untuk entry tersebut.yeah..! suke suke.suke.
(* _^)

Monday, June 20, 2011

21jun :)


1st skali nk ucap ribuan trime kaseh kt beribu2 ucapan yg diberikan drpd kwn2 tersyg....ceh,beribu ke?.ah lntak la brape pon..gile penin aku nengok fesb aku smpai Hang' kot..sronok wok.!.mcm artis pulak.ngahaha..bru aku phm kenape artis susah benow nak balas komen peminat kt fesb..sbb trafic jam tiap hari..
anyway..trime kaseh ye u owLzz..dan xlupe jugak kepade ecah kerane menjadi org petame bagi adiah kat saye...tq ecah..love u more lah..hehe...dan Mira.tq jgk.em..
to my beloved sayang..tq ye sbb rela tido lewat mlm smlm sbb nak wish n date dengan saye.walopon dalam tpon jer.saye sungguh happy..dan tahniah...anda menjadi orang petame wish dalam fesB dan tlipon..thanks a lot syg.dan awak janji nak postpon celebrate saye ke bulan depan kan...hehe..

hey trime kaseh juga JObstreet..ucapan aku untuk diri sendiri."semoga aku mendapat pekerjaan yang baik, selamat dalam segala hal dan semoga hubungan kami diberkati..aminn (*_^)."



Sunday, June 12, 2011

Sinopsis NORa ELENA (Minggu Akhir)


wah..sape minat NORA ELENA??meh tgk sinopsis minggu akhir cerita  ni jom..


Sinopsis Episod
Episod 21
Yvonne menghasut Seth dengan memberitahu bahawa Elena mungkin mengandungkan anak Eid. Seth tetap tidak percaya dengan dakwaan Yvonne.

Episod 22
Yvonne terus mencari jalan untuk memusnahkan kebahagiaan rumahtangga Seth dan Elena.

Episod 23
Jururawat menyangka bahawa Elena sudah meninggal dunia tetapi pada saat-saat akhir, doktor berjaya menyelamatkan Elena dan bayinya.

Episod 24 Akhir
Elena tidak berhenti menangis di dalam bilik, dia kehilangan bayinya. Jikalau mengikut perjanjian dia dan Seth, mereka akan bercerai

aktiviti aku sebagai seorang penganggur

cuti-cuti begini kalo asyik duk mengadap tV ajer boring jugak.lagi-lagi kalo asyik 24jam duk surfing internet..tibe-tibe teringin nak Menjahit lah..wah!keje bagus di musim pengangguran...bakat yang dah lame terpendam ni.(^_^) nak kate hobi tu tak delah sangat tapi wat isi masa lapang boley la.
kau pk aku ni pandai jahit baju ke??no no..bukan jahit baju sepasang yer..aku juz jahit manik n labuci di baju yang telah siap di jahit...selalu nak dekat raye mesti berlip lap lah baju aku.nak tempah kedai mahal sangat.jadi hand made lagi berbaloi2 ye daq..
baru sebelah je siap.

hampir 50% siap dalam masa 1 hari


test jap..cantek tak??huhu

yeah..akhirnya!!!.puas hati..:)

Tuesday, June 7, 2011

Cedok Masakan Hanya Menggunakan Tangan Sendiri


fuhh...gile kari babas..!!! cedok masakan  gune tangan aje???
memang kebal betol pakcik nih..
nak taw lebih lanjut bace artikel dari belog di baweh..aku males nk menaip byk2..okeh..::
klik untuk zoom in

Style ?

OMG..OMG....nampak??style scarf berbuah segale..mungkin kah fesyen sebegini akan menjadi trend biase 1 hari nanti??ewwww...
macam tak siuman pon ade aku tengok...oh tidak..
kalo betol la ade orang pakai cenggini kat mane2 aku orang pertame nak mintak sign.."helo,sis..nak sign boley.amek gmba skali."
tapi boleh tahan jugak kan bendalah atas kepala tu.kalo penat2 jalan kt Mall rase nk makan petik ajer kat atas kepale..senang.
hahaha.

MusIc akTifKaN diRikU