Followers

Recent Visitors

Saturday, September 24, 2011

senyum walaupon anda mengalami STRESS !


cer tengok cer tengok gambaq cheq.gambaq pas balek kerja..cer fokus tang lobang hidung.mancung hokeh..:P
jangan lame2 kang hidung kaw jadi macam aku.nak?
sudah...sudah...tengok tuu..walopon aku stress tapi aku tetap senyum bile balek kerja..senyum sampai senget bibir kuh..adakah senyuman masam manis ini semate-mate untuk snap gamba jer??ha ha..ha..
kalo snap gamba memang kaw suka lah dah hobi kaw kan.
jadi,contohilah aku..senyum.tak perlu kata apa-apa....bukan kene bayar pon..kan kan..
:)

p/s : hang jangan plk duk tiru aksi aku hambek gambo time drive.itu bahaye nokkkk!!

ok u owlss..thnx for reading..tak ade idea.boring.maap yer.
esok dah kerja balek..
ergghhh... i hate the feeling of monday being tomorrow!!!!
bebai...!




Friday, September 23, 2011

Myvi Extreme 1.5 baru


lagi best??lagi extreme?
first time dengar kat radio pasal lagi best lagi extreme ni aku ingat kan menatang ape la kan...ingat kan duk habaq pasal myvi biasa yang lagi best tu..serius tak lawa!!.tapi yang extreme nii
kali pertama dah tengok teros jatoh hati wey.
nak taw sebab ape?
sebab dia macam suzuki swift ok!!!hampir sama tapi x serupa...
kalau tak dapat swift dapat myvi extreme ni pon jadi lah..
rasa macam nak hambek sebijik wokk!
eley kaw ,nak sara diri kaw skang pon tak cukup ni kan nak bela menatang ni plak ye?
hey,kita mesti ada angan- angan ok.bukan angan- angan mat jenin ek .jangan kolot.ngehehe..

aku suke tang bontot dia ni..perghhh...!!
spoiler sempoi siott....
yellow myvi cun gak kan?hmm
survey dulu..
coming soon ok ziey..
doakan aku cepat kawen taw,..opss lari topik silap taip.maap! doakan aku dapat merasa pakai myvi ni erkk..hAH tu baru betol.okeh

bye u owlzzz...


Monday, September 19, 2011

weekend with BFF


weekend yang cukup happy..sebab...
dapat meluangkan mase bersame yang tersayang...
my bff farihan...
minggu ni kami ke fun fair di Autocity.
seronok sangat..
rasa nak jadi bebudak balek lah..boley tak?
jom nengok kami snap snap pIc kat sane.
^
^
^
^
^
^
pemandangan dari atas kayangan..
wah.!!



cweet nyewww..


ini antara kami dengan tiang besi..!!










cer tengok menatang cendawan yang tengah laju bpusing tuh..
kitorang sebenanyer duk tunggu turn nak naek bendalah ni.
tapi tak jadi.
mau nyer nak naek, nengok jer pon aku dah loya!!.
(*_*)

 p/s : temkiu farihan sebab sudi teman aku maen2 kat taman autocity..wuindu kamo.
 nanti datang jenjalan penang lagi taw taw..
blaja lelok..:)


Wednesday, September 14, 2011

anda boleh panggil saye Miss Polka dot..

wahhhh!!!
suke suke..
fesB aku pon da menjadi polka dot..:)
ha aku jakun.aku baru dapat bendalah ni..aku mengaku..
kaw jangan duk bisik2 dalam hati yer..hehe..
sAje je wat entry nak menunjuk mnatang ni..jangan maree haa..
wey..
cantek kan?hehe..my faV u owllzz..tengok ar DP fesB aku pon berpolka dot dot..hehe.
wallaaarkkkk!!!memang gila polka..

beg aku pon polka dot..
semua nak dot dot..
boley kan..
:)

termasukk mate...
hehe..
suke suke..!!

aku nak lagi banyak benda yang ber dot dot..
sape sudi sile lah bagi yer..
yang cantek jew nak taw..
xcantek xmaw..waakkaka..

ok u owlzz..thnx sebab sudi bace  yer..
meh nak mmuah cikit..
mmmmuuuaaahhh tewtat tewtat..!


Contest Glamour Aidilfitri 2011.jom join!!!




Assalammualaikum....
Butik Alesya ade wat Contest lagi weyy.. Jom ramai ramai join..ape lagi rebut lah hadiah menarik yang dorang nak bagi nii..
:)
korang banyak kan gamba hari raye hari tu?? tak kan la u owllz upload jer dalam fesB or blog kan..ape kate join contest ni ..kan kan...
Hantarkan photo terbaik u owllzz semasa hari raya dgn memakai baju raya dan tudung raya yang 
 GLAMOUR ke butikalesya@gmail.com


klik gambar untuk zoom.....
Glamour Aidilfitri 2011 Contest






contoh macam gamba aku ni..maybe u owlz lagi glamor dari gmba aku kan..so ape tunggu lagi kan..




hantar sekarangg!!!!

Saturday, September 3, 2011

Gathering with Old Friends

helo semua..selamat hari raya..bulan ni aku asyik wish raye jer kan..ala raya kan sebulan..jadi sebulan lah wish okey?
aktiviti aku hari ni ialah gathering bersame kawan-kawan lama kat pantai melawi,bachok.
sangat seronok sebab jumpa dorang.sangat teruja sebab dah lame sangat tak jumpa.
tapi yang x dapat hadir tuu, wey korang..tak dapat jumpa korang jugak tahun ni kan..aduy..sedey kot!!

ok ape pon sebelom pegi snap 1 pic boley?

hehe

caakk..

pink lagi???
errrrr..errrr..kebetulan.sebab bulan ni bulan PINK kot...Errkk!?


wanita-wanita pilihan hati..:)
yang laki tukang amek gambo jer yerk..





with sara.ex classmate..miss her so much.


biey & sara



aku sorang jer tak ayu di sini..ngehehe~



besame si cantek.. MRs JOe





panas!!! panas!!!..
belakang aku bukan sape-sape ok..ex classmate.
now seorang artis..pelakon kot.,..hentah..ngehehe~






macam biase sebelom pulang snap pic satu.
ok u owlz
thanx sudi bace entry ziey hari nie..
malam ni aku da nak betolak balik penang dah.berakhir sudah perayaan aku di sini untuk tahun ni.beraye di penang pulak..sape ade wat open house,sile jemput yer..ngehehe.
bebye Kelantan..wait 4 me penang..
: (
mmmuahhxxx ..

daaa~

Thursday, September 1, 2011

selamat menjadi TUNANGAN orang.alhamdulillah

assalamualaikum
salam 1 september u owlzz..
entri kali ni ber tajuk seperti di atas.alhamdulillah akhirnya selamat juga menjadi tunangan orang setelah sekian lame ber kapel.cewah..

.
.

.



tadaaaaaa~



saye sudah bertunang yer..harap maklum.!!
hehe.tak de lah..saje wat suspen.aku lambat lagi larh..
harini aku pegi majlis pertunangan sahabat baek aku masa zaman sekolah menengah dulu, kak ja..
dan dengan tak di rancang aku juga lah MAK ANDAM dia.
wey..aku mekap pengantin wey..tak sangka pulak pegi terus disuruh mekap..haha..
aku tak tahu lah hasil lukisan aku menjadi ke  tak.korang tengok sendiri gamba dia kt bawah ni..nanti korang komen lah sendiri ok ke tak hasil mekap aku.hehe



mak andam wannabe bersama pengantin wannabe.
cun tak?hehe.yang penting makeup by siti nazihah rosli.
camana korang??? ok ke tak?

skali lagi snap.orite|baru puas hati|.hehe

bersama hantaran pertunangan beliau.

bersama adik dan sedare beliau.


seb bek la pakai baju merah..sedondon gitu.


anggun (>_<)





akhirnyaa..SITI HAJAR telah menjadi tunangan seorang jejaka bernama ____
alamak.lupe la nama bro tu.

to : kak ja 
selamat bertunang.semoga jodoh berpanjangan dan bahagia selalu di samping yang tersayang.
semoga majlis perkahwinan yang akan datang akan lebih meriah dan bermakna buat kak ja sekeluarga. maaf taw kalau majlis nikah nanti zie tak dapat datang.harap-harap dapat cuti time tu.hehe...ok. zie sayang kak ja.mmmuaaahh..
p/s : jangan lambat2 langsung yer.hehe

eh eh..ni sape ni??
ok
kenal kan..ini peminat saye.adik hape ntah namenyer..mintak bergambo besame..
hennnakk jugakk erkk!!!
adik.!adik!..akak lupe nak gitaw adik.."adik sangat comeL."
(>_<)

sekian ~




MusIc akTifKaN diRikU