Followers

Recent Visitors

Wednesday, August 31, 2011

MerdekaRAYA bersama teMaN TersayanG

aku sangat hepi..
yeah..kan aku cakap dah..
raye tahun ni memang meriah..
aku rasa cukup puas..
sebab.....................
31 ogos 2011
dapat beraye dengan semua ahli kuage..dan juge kawan-kawan.
harini hang out sambil beraye bersama ecah dan farihan..
seronok weyyy...
aku bersama adik angkat.>yey,aku nk dapat anak buah dah!!<
selepas beraya di rumah aku dan ecah..kami on da way ke mall..
yeah..destinasi yang menarik..window shopping only.

singgah d perhentian untuk menikmati paratha yang sedap...
smpai kan orang lalu depan kami pon dorang usha makanan kami.helo helo..kalo nak cakap okey!

pizza beef...ermm..yummi..

tengok tu..sedapnyerr...

snap snap pic bersame untuk kenangan.
cyg kamo.. :D



sekian entri aku untuk hari ini.
selamat hari raye u owllzzz..
:)

Tuesday, August 30, 2011

happy anniversary my dear momuk..:)

jatoh pade HARI RAYA KE 2.dan juga hari MERDEKA.
31 OGOS.
dan juga
tarikh keramat antara kami..
kisah cinta antara kami..
kisah ketika pertama kali si dia melamar aku untuk menjadi aWEK beliau..
cewah..jiwang plak weyy!!
tahun ni 3 benda skali dalam satu tahun dan 3 tahun bersama si dia..memang NOMBOR 3 adalah nombor bertuah thn ni kan.hehe..

to : cik momuk.= happy 3rd anniversary sayang.
semoga jodoh berkekalan.
thanx for everything.
MERDEKA!!MERDEKA!!MERDEKA!!
(>_<)
love u.

SELAMAT HARI RAYA!!!!


salam raya buat semua blogger!!!.
hye...
excited sangat nak mengupdate blog hari ni..
mood hari raye membuak2 nih..yuhuu...


pagi-pagi raye lagi

dapat MMS dr incik sayang..






tadaaaaaaaaaaaaaaaa~~~


berbaju melayu warne marron..sangat melayu.cewah..
tapi blur..(ni mesti anal buah yg tlg amek kan.caittt..)



haaa...ni aku d pagi raye...snap pic ni pon sebab nak sent gambo kt buah hati..law tak...xde nye nak hambek segale..

ini family besar aku...dis year semua adik bradik balek..
sonok sangat..
tema puple u owllzzz..
:)

at my village.posing posing posing..











berpolka dot dot my fav. awww!!!


oppppsss...
maaf yer..
gamba di atas iklan jer..xde kene mengene dengan raye hari ni..nggeee~~


Friday, August 26, 2011

yahooo.balek kampong!!!

helo blogger..sorry lame tak update blog..sangat penat setelah menjadi pekerja..dah tak ade mase untuk 24h nk online lagi dah..uh...
harini baru cuti..yahooo..!!!
nak rayo dah...malam ni aku da nak balek kampung dah.tak sabar sangat nk balek beraye..ptg ni last berbuka puase dengan incik sayang..pastu masing-masing balek ke kg halaman..semoga perjalanan kami selamat dan dapat beraya dengan meriah tahun ni ok..aminn..;)

oh ya..tak lupe juge bagi yang memilih blog ziey sebagai pilihan mggu lps,tq banyak2 ok..sorry aku tak sempat nak balas segale komen dan pilihan haritu..tq so much ok..walo ape pon aku akan singgah blog korang n follow..tqvm.

lastly..selamat hari raya.maaf zahir dan batin.
p/s: raye datang rumah yer.:)

Friday, August 19, 2011

BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA

assalamualaikum...
cuti hjung minggu ni rase nak join jer sume aktiviti blog..hehe..
jom join..jgn telambat taw..

klik banner di atas untuk info.;)

MusIc akTifKaN diRikU