Followers

Recent Visitors

Friday, August 26, 2011

yahooo.balek kampong!!!

helo blogger..sorry lame tak update blog..sangat penat setelah menjadi pekerja..dah tak ade mase untuk 24h nk online lagi dah..uh...
harini baru cuti..yahooo..!!!
nak rayo dah...malam ni aku da nak balek kampung dah.tak sabar sangat nk balek beraye..ptg ni last berbuka puase dengan incik sayang..pastu masing-masing balek ke kg halaman..semoga perjalanan kami selamat dan dapat beraya dengan meriah tahun ni ok..aminn..;)

oh ya..tak lupe juge bagi yang memilih blog ziey sebagai pilihan mggu lps,tq banyak2 ok..sorry aku tak sempat nak balas segale komen dan pilihan haritu..tq so much ok..walo ape pon aku akan singgah blog korang n follow..tqvm.

lastly..selamat hari raya.maaf zahir dan batin.
p/s: raye datang rumah yer.:)

2 comments:

MusIc akTifKaN diRikU