Followers

Recent Visitors

Thursday, July 21, 2011

bakal dot dot..

bakal bekerja dan bakal menjadi seorang pekerja.
semoga aku dapat lalui hari2 yg akan datang dengan baek Ya Allah..
doakan aku yer..
25hb pengalaman yang bakal merubah hidup ku.
;)



Saturday, July 16, 2011

assalamualaikum

xde hape nk hupdate...cume perasaan ni rase resah gelisah.
sebab ape pon tak buat lagi..
esok dah nk betolak ke penang..tapi aku??
kemas baju tidak..kete x service lagi.KWSP pon tak wat lagi.ape pon TAK..macam tak pegi jer esok gayanya.
hey ape nak jadi dgn kaw ni ziey!.
~
~
~
::::: mood sangat gelisah.
(*_*)

Friday, July 15, 2011

nasi ayam penyet mymum..yummi!!..

for the 1st time ma aku masak nasi ayam penyet.sehari suntuk dia duk surfing internet sebab mencari resepi.hamboy2...

sedap gile..naseb xgile jer....
kalah restoran ayam penyet tmpt aku makan haritu..
tahniah ma..!! anda berjaya jugek buat ini untuk saye..
errr..aku nak buat tapi..
takot ramai pulak yang tak cukup nasi.hihihi..
sekian..


congRAtulation ZIEY..keputusan Muktamad saye ialah...

CONGRATE....kik kik kik
ok..padan muke aku kan.hehe.tula org suh anta result MUET kat depa kaw xnk..ha hambek ni surat suka duka cita sampai..
sedih kot xdapat..ok xpe zie..xde rejki kamu lg tuu..


rupanya rezeki aku berpihak di sini.(flextronic).
xsia-sia aku berhempas pulas.err tatabahase ape kaw gune tu ?
xsia2 aku p ulang alik g penang dgn prasaan debaran jiwo.
akhirnye..aku da deside...
inilah keputusan muktamad aku..iaitu bekerja.sekian..titik.noktah.
walo bagemanepon...sambung belajar aku ttp akan apply.
hope dapat lah rayuan kali ni.
(*_*)
amin


Sunday, July 3, 2011

new style yaw.

 dah lama sangat tak update blog..sangat malas nk update.tak ade cerite menarik.
tapi harini aku nak promote sikit yer..hehe
baru2 ni ada buat shoot maxi puff dress with hoodie..new style la.cantek sangat u oLLz..









ha cantek kan..banyak lagi kaler menarik..
korang nak macam ni tak??
jngn lupe yer cuci-cuci mata kat online shop butikalesya ..
dan jangan lupe like fanpage fesB butik alesya
sekian..mekaceh..
(^_^)

MusIc akTifKaN diRikU