Followers

Recent Visitors

Friday, December 31, 2010

(part 2)AZAM TAHUN BARU


HAPIE NEW YEAR SEMUA....mai smbung cite mggu lps jom,.mlm ni nk p tgk bunge api kt ne??aku sambut kt pdg kota besame incik sayang..hehe..ok tu cite esok2 je erk..sambung topik..
Wey,Penting ke nak berazam-azam nih?..
Penting la beb..ape xpnting nye. azam ni sebenarnya doa kita.niat kite dlm hati kn.niat tu la doa…tp dsebab tiap2 kali nk masuk tahun baru kite kerap duk dengar ‘AZAM TAHU BARU’, sampaikan bnde ni cuma jadi benda yang tak penting lg dah.. kalo nk buat,buat je la azam…xde org marah pon..ade aku kesah?tp nak buat betul2 entah nye jadi ke tidak.btol x?.hancus segale..
Tips supaye azam tu bkn hanye tanam tebu d tepi biri2..eh maap..**bibir.
1. xpyh duk azam lebih2 la…ikot keupayaan jela..mak suke.
2. pijak atas bumi yg nyata..jgn nk prasan lebih ok.
3. anggap la azam tu amanah untuk diri sdri jgk bru btol.
4.ape kate taun ni azam kite tules kt satu note/kertas.hak3
Ok la uoLss..takat ni je dlu..pape pon, aku ucpkan selamat berazam baru dan selamat tahun 2011 erk..bagi kaw kaw yg xmo berazam tu lantak kaw lah.ade mak kesah ke.tp aku nk psan la jgn nk mngate kt org yg ade azam tu dgn kate2 sinis”eleh,org azam die pon nk ikot sgale”..same2 la kite yer.jgn gaduh..haha..
pnjg labor plak aku duk potpet ni.kang ade yg boring plak kn.k baibai uoLss..

Thursday, December 30, 2010

MEROYAN

org kate meroyan sbb ilang anak..tapi aku??meroyan sbb ilang tepon..???..
xde ayat lg dah nk becerite tntang hal ni..sadis.tpon yg baru gune hanye 6 bulan jer dah ilang...dasar penyangak xgune.DAMN!!.DAMN!!!...DAMN....smbutan new year yg sadis taun ni..hurmmm..
bole ke aku dptkn balik tpon aku tu dr pnyangak tu?;(
;(

Monday, December 27, 2010

(part 1)AZAM TAHUN BARU

Helo uolss…hrni nk crite tentang TAHUN BARU..skema ckit tao note ni..haha..aku nk skema??skema la sgt.!!OK2 uOLLs,aku nk tye ni..Ape  AZAM TAHUN BARU atau NEW YEAR RESOLUTION uoLss???,bagi aku new year..da dgr ayat pon tao..kalo dah baru sume la smgat kn?? Org kata nak buat benda baik tu tak payah nk tunggu tahun baru ke bulan baru ke, tp tu la masalahnya,kite kan...kalau betul2 buat takpe jugak. Kan? Kan?..jrg la law ade pon kN??hee..pngalaman sdri tao la beb..ok kt sini aku snaraikan macam2 pendapat tentang new year resolution ni..kaw bace jela.msti ade yg same dgn kaw kn?antara pndpt itu:
  • Tak payah nak berazam2 lah. Buang mase je.awl2 bole la.
  • Tak payah tunggu tahun baru kalau nak berazam ni.
  • Kecoh apa masuk tahun 2011 baru nak berazam. Tapi nape kalo nak masuk tahun 1432(taun islam) takde pun nak berazam2.
  • Ia cuma satu budaya biasa bila tahun baru tiba.
  • Azam tahun lepas pun tak buat2 lagi wey.
  • Orang berazam, dia pun nak berazam. Tapi last2 azam tinggal azam je laaaa ngek.
  • Hanya sekadar ikut-ikutan semata2…eleh ikot kawan je kaw.

Wah3, semuanya berbunyi negative bukan?? *gelak tekekek2*
Tak kiralah kita nak berazam time bila bila pun, cuma bagi diri individu, tahun barulah paling senang kita nak berazam2 ni kan..??nomel la tuu..

Wey,Penting ke nak berazam-azam nih?
cite ni aku smbung mlm new year nti.ok..azam tahun baru(part 2)

p/s:: maaf ye.sgale yg ditulis xdek kene mngene dgn lmbu,kambing atau haiwan sewaktu dgnnye..
segale kekasaran atau unsur2 yg negatif harap dimaap..bepikiran jgn kolot ok?hehe..
bye2!

Saturday, December 25, 2010

giLe-gile remaja wif roomate

weekend yg penuh riang riA..ahaa.
ape aku buat yer?
hr ni xde kua mane pon..duk umah je.n td pegi pasa malam.beli shawl lagi u oLLs..
ape lagi..brsnap2 gmbo ler dgn roomate aku yg jgk gile gile..bukan gile ok.tp gile2..hehe






yeah..tu je sempat snap..lps tu ade org ketuk pintu kat lua..kantoi..!!!..
xdpt nk troskan photoshoot scare haram..
keesokan harinye...photoshoot lagi...
muke aku yg di tacap oleh akak liena


shawl crumple..ala2 wane pelangi.
ade x gaye fasha sandha?wee~
suke style bgini sbb sgt ringkas tp stylish

inner cotton yg muncung2..buat kami slese..
anak pak arab ke?
bye uoLss..;D

Monday, December 20, 2010

SHAWAL

ehem..helo sume...
note kali ni x bez sgt..saje nk wt gempak..ceceeehhh..
nk cite pasal shawal sperti mane kt tajuk d atas..da nk raye ke?eh ni bln puase ke??..hrp besabar ye.aku salah eja je tu..
sebenanye tajuk die shawl anting2.'
x ke pelik tu kalo time2 cenggini nk cite psal shawal plak kn.nk raye pon lmbt lg..ehek2.
hrtu aku ade p usha2 tdung tao..sbenanye da lme kot nk pkai.tp confident xdek.tp kali ni aku keraskan hati pkai gak.
shawal anting2.eh cilap lg hrp maap yer.:D

1st tym kua dgn mr syg aku mngenekan shawl anting.wah,kelainan terserlah..tp hampeh..
mentang2 u xpnh tgk i cmni u bleh ckp xpcaye i gf u yer...xpe2.
cover nmpk kurus d bhgia muke.

u pndg2 i pelik mcm xpnh tgk i jer erk..wey korg jgn igt die pndg aku sbb cantek la..abeskn dlu dgr aku nk cite ni..ha sile sile bce lg yer....
aku terpelik jgk org pndg pelik cmtu..bile tye die..die bleh tye aku nk kawen??hah?adakah ini crown?bkn shawl ke aku pkai?bile tye lg,amboy2 sesodap raso je u kate i boolat yer..ok i tao i boolat bile pakai bndalah ni.jgn slhkn i..mrh la shawl ni.;P..ah xpela.xkesah.u kate ape pon i trime.skurang selebihnye aku bleh sdr diri sikit kan..xde la tggi diri jer.ehem mksd aku bangge diri ok..aku tao aku da xbleh tggi..ckup2.sudah yer..
weyh mslhnye sesuai ke aku trus berpenampilan begini?jwpnnye aku pon xbleh nk ckp.jd...kite tggu dan tggu hr yg akan dtg yer....
bye uOLLss..

Thursday, December 16, 2010

beby kecik dah dewase..

helo..
mcm biase punye ayat..dah lame xupdate note.dan mcm biase punye alasan lah..line berukband aku yg sgt slow macam sipot babi pnye jalan...sipot lg laju kot..perhhh..sbr jela wokk..terbantut ketinggian eh terbantut sume idea2 nk membebel2 kt sini..xsuke mAK...
ok hentikan bebelan mengarut.kite mulekan resepi kite tajuk kite pade hr ni..iaitu beby kecik da dewase..
sape beby tu?sape die?comel ke?kuiit ke?kiutt ke?opss..korg sdri punye jwpn da adekn?ok2 xpyh gtaw aku tao.ckup2..sudaaa.xpyh.hentikan.. :p
yeahh..aku la beby tu..ape beza nye aku dgn skang??dan ape same nye aku dgn skang??haaaa...
yg bezanya??tgk sdri gamba bwh ni..
haaa..cube kaw fokus tang mulot..xtahan tetap same wokk..try usha lg ape yg same?opss..dulu gelap ye?skang smakin puteh..haa..cop..kamera dulu2 cahaye xterang ok.kamera  skang da canggeh..werkkk..
ok sy ngaku sy xbesar2.besar d sini bkn gemok yer.sesaje nk perli ea..xbesar2 mksud nye kecik la.kecik mksdnye xbsar.wah3...katenye boipen sy ni "katik".yer sy pendek.tidak.sy xsuke ayt itu..sy bukan pendek.sy katik ok.mcm ayam seramai.serama..xkesah la tu sume..jnji sy lurus..eh cilap..jnji saye kurus..i likee...wee~~~
k lah da penat.bai bai..

;D

Sunday, November 28, 2010

impian.mimpi.fantasi atau realiti kelak?

brcerite mngenai impian.impian yg slalu kite impikan.yeah..kdg2 ssuatu yg hadir d alam fantasi jer bkn realiti..
tp bukan bemakne xbole nk jd realiti.boley sgt lah!kalo ade minat dan usahe....nk lagiii kalo ade dorongan dan sokongan dr kwn2 dan org yg kite syg.lagiiii lah semangat weyh...
impian ni jgak perlukan duit yer.ni mslah aku seperkare lg..zmn skang sume duit,xde duit xde jalan.lupekan jela impian kaw tuh wokk..
ape pon aku tetap jgk nk cite psl impian aku..impian aku adalah bnde yg aku suka..minat gile2 minat bnde tuh..smpi aku jd gile byg..gile tuh smpi boley wat aku masuk hspital  plg bahagie skali kt dunia...haha..lebey plak.

impian aku yg pertame:

tp aku mak andam yg bersih.bkn mcm d gmba yer.derr..
hehe..suke mekap2 org.yeah..dr kecik smpi skang aku suke tgk mak andam duk touch up pngntin2..kalo da tgk nk meleleh air liur aku..ase nk je join mak andam tu conteng2 muke org tu gak..tringat plak mse aku duk ostel mse skola menengah dulu..aku mekap2 junior aku.da name lg minat xkire sape aku blasah je.:)
smpai kn warden asmara.eh warden asrama pon aku yg mekapkn die sblm p skola.hehe..
hye kakzah skang xde sape da nk mekap kamu kan..

impian aku yg kedua:

haa..yg ni mmg xtaw bile la aku dpt bli sdri n bwk sdri kete ni..nmpk gayenye mimpi jela yeo.. :| 

impian lagi yg ketiga:
aku suke snap2 gmba..kalo free2 aku suke tgk blog PHOTOAURA.NET..blog photographer yg amek gmba org kawen.he.santek. 
dsmping itu aku ske edit2 gmba aku,gmba kawan2,pemandangan..syiok weyh....jd logik la aku nk dptkan satu camera canon yg canggih mcm abg aku punye ni..suke gile.sbb lawa..hodoh pon jd santek...huhuu.
tp maybe da kje n ade duit sdri bru dpt kot.skang takat iphone boley la nk dpt.kn. :|
smoge impian sy tcapai dan bukan fantasi kt tidur sy hari2 yer...wuu..

sekian dr budak kecip kacip kucup....;"
A

Monday, November 22, 2010

dulu smpai skang

da lame xtulis note.mls nk update.he.tp ni bkn cite sy pd hrni.bedepan pd tajuk sy d atas.
bile da bjauhan ni..windo giler wokk kat die.siape die?ala die la sape lg..=)
bile dah windo ni....mule la tringat zaman2 kite dlu..manis,pahit,masam dan masin sumenye dah kite llalui bsame.ouh sgt2 sronok sy brsame awk tawu.kdg2 kalakor plak tgk gmba awk dolu2..hek.xkurg jugek saye.lucu weyh..;0

lokasi:dpn blok bestari 2.(sem 1,2008)
ini gmba 1st sy dpt dr awk.gune lptop sy..awk bru bgun tdo tros nk date dgn sy.zman awk sikat rmbut belah tepi.klasik gitu.tym ni kite belom kapel lg.bru nk rpat je.=)

petronas,sbrg prai.(2008)
gmba ni plak gmba 1st sy awk tgkap gmba bedue.tym ni pon kite blom lg kapel ok.dulu sy xsuke tgkp gmba dgn awk.awk xensem.bkn taste sy.haha..xdela wokk..guwau je.awk pon taw dlu sy kan pemalu orgnye.sbb tu awk pon suke kn.cecehhh.punye la susah awk nk tgkp gmba cmni kn...akhrnye dpt jgk..suke la tuu.
tggu bas nk balik kg.1st tym nk bejauhan dgn awk.kjp je pon.awk nk snap gmba sy.lg skali sy ngaku sy mmg xnk.malu seyh.haha.tp smpat gak awk amek.seb bek muke sy tym ni somel.hah terpoyos sude..;p
2008
gmba lagi.gmba ni date kt pacific.tgk wyg mungkin..da kapel.org kte bunge bru bputik..cewah.
kite print gmba ni.awk kate awk ltak kt crmin locker awk.wah!.tp awk kate sy mcm hantu dlm gmba ni bile awk 0ff lmpu blik.hah!puteh sgt ke sy?smpi membe awk pon gtaw die takot tgk sy d crmin locker awk.;p .kalo dh pnakot ckp jela kn..=)

2009
wah..sem 2 kite ttp bsame..smakin ensem awk smakin somel sy mse ni kan?yg plg ketare sy.kah3.xde sape nk puji kite,kite puji sdri erk wak..;p

queensbay..
suke gile suke sy mse ni..1st skali awk ajk sy dating jauh ckit dr tmpt slame ni bedetingg..haaa..slame ni asyk date area poli je.busan kn!..tp kalo dgn awk kt mne pon xpela jnji dgn awk.hepi wokk.

2010
smpai skrg kite masih lagi bsame..dah 2taun 2bln 2 mggu bsame..alhamdulillah.kite makin matured dlm kisah hidup kite kn?ok sy ngaku sy masih lg x matang.xmatang.xmatang..sy igt kate awk bile kite gaduh je mst awk kua ayt ni..haha..pdn muke awk kn.sy mmg cenggitu.awk pon,sy jugek suke cri pasal dgn awk time bulan mengambang..ala2 vampire gitu awek kau ni.ade time mngamok.hehe.awk pon,mentang2 skang style rmbut ala2 beckam bajet awk matured dan  ensem la?hamboi.;0
di tepi pntai yg indah...

Saturday, October 23, 2010

sy kehilangan bnde yg berharga dlm diri saye.=(

oh sugguh sedih kot..gelang kaki aku hilang wey..adui..ptot la ase len mcm je.ase ksong je kt kaki..tgk2 da xde..waaaaaaa....walopon hrgenye hanye 70hinggit tp duiit wey..aku syg kot.da nk dkt 3taun mlekat kt kaki aku..tup tup da ilg...perlu ke beli len???kaw nk bli kan boley gak..huk..
oh silver dimane kah kaw...aku perlukan kaw lagi la..jgn la mhilgkan diri..
=(

Friday, October 22, 2010

CINTA XPERLU ADA SEBAB?

Aku amat tertarik dengan satu 'note' yg aku amek kt sorg penulis kt fb.perhh..bez gak note die tuleh...menarik..law kaw suke bace lah..


Dalam satu kisah percintaan yang menarik. Sepasang suami isteri berjalan di tepi sebuah tasik yang indah. Kemudian mereka berhenti di sebuah bangku yang disediakan di tepi tasik. Kemudian si isteri bertanya kepada si suami. Ini dialog mereka

Isteri : Mengapa abang menyukai saya? Mengapa abang cintakan saya?

Suami : Abang tidak boleh menerangkan sebabnya, namun begitu abang memang menyayangi dan mencintai Sayang!

Isteri : Abang tak boleh terangkan sebabnya? Bagaimana abang boleh katakan abang sayang dan cintakan saya sedangkan abang tidak boleh menerangkannya.

Suami : Betul! Abang tak tahu sebabnya tetapi abang boleh buktikan bahawa abang memang cintakan Sayang!

Isteri : Tak boleh beri bukti! Tidak! Saya hendak abang terangkan kepada saya sebabnya. Kawan-kawan saya yang lain yang mempunyai suami dan teman lelaki, semuanya tahu menerangkan mengapa mereka mencintai. Dalam bentuk puisi dan syair lagi. Namun begitu abang tidak boleh terangkan sebabnya.

Si suami menarik nafas panjang dan dia berkata, “Baiklah! Abang mencintai Sayang sebab sayang cantik, mempunyai suara yang merdu, penyayang dan mengingati abang selalu. Abang juga sukakan senyuman manis dan setiap tapak Sayang melangkah, di situlah cinta Abang bersama Sayang!”

Si isteri tersenyum dan berpuas hati dengan penerangan suaminyan. Namun begitu selang beberapa hari si isteri mengalami kemalangan dan koma. Si suami amat bersedih lalu berkata kepada isterinya walaupun isterinya masih dalam keadaan koma kerana si suami tahu bahawa isterinya tetap mendengar,

“Sayang! Jika disebabkan suara aku mencintai mu… sekarang bolehkah engkau bersuara? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintaimu.


Jika disebabkan kasih sayang dan ingatan aku mencintai mu…sekarang bolehkah engkau menunjukkannya? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintaimu.

Jika disebabkan senyuman aku mencintai mu… sekarang bolehkah engkau tersenyum? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.Jika disebabkan setiap langkah aku mencintaimu…. sekarang bolehkah engkau melangkah? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.

Jika cinta memerlukan sebabnya, seperti sekarang. Aku tidak mempunyai sebab mencintai mu lagi. Adakah cinta memerlukan sebab? Tidak! Aku masih mencintai mu dulu, kini, selamanya dan cinta tidak perlu ada sebab. Kadangkala perkara tercantik dan terbaik di dunia tidak boleh dilihat, dipegang. Namun begitu… ia boleh dirasai dalam hati.”

Maka menitis lah air mata si isteri yang masih dalam keadaan koma itu….. 

 
Cinta sejati tidak bertambah kerana kebaikan dan tidak berkurang kerana kekurangan....

Friday, October 15, 2010

KAWAn KE lawAn?

lamenye aku x update,busy + line xde..byk cite nk d tuleh tp lenkali lah lagi...
hrni topik aku Kawan ke lawan?.
ermm..topik yg amat sensitif dlm idup aku..
kawan mmg rmai..tp kite xtaw mane kawan yg betol2 eklas nk jd kawan kite...xkire lah susah nye kite..or senang nye keadaan kite....
aku pon xphm n xtaw mne kawan aku mane lawan aku..bkn bmksud musuh d sini yer...
hidup sbg pelajar bukan je dpt tekanan study tp kdg2 kite dpt tekanan dlm persahabatan..
hey..mcm2 prangai kan.....
wey sedih kot kalo kawan yg kite syg sanggup tikam kite dr blakang..atau pon xpnah menghargai kite..haha..touching plak kaw zie..
yer aku taw kadang2 aku ade salah jgk.tp npe xbleh nk ckp face to face dgn aku??..valawokk kaw igt kaw tu xpnh wat salah ke...tp xpela..kawan punye pasal sume okey..btol x..
gini ler kawan,bile die susah kite bantu..tp ade kaw igt budi die?.bile kaw sng mule lah kaw xpueh ati erk..kawan ade ke xde ke same je time kaw snang ek..
hahah..
dunia dunia..xpelah...aku doa sgt aku d kelilingi kawan2 yg mnghargai aku dan ia bukan lawan aku.

Tuesday, October 5, 2010

proJEk projek..projek...!!!!!!!!

vvalaWOk!!..bru dpt update blog.time free xbleh nk bkak wey. line tenet macam babi sipot slow nye kaw taw..siput lagi laju kot dr berukband aku ni..da la bz dgn keje..fuh,..sem 5 mmg stress bg aku.tesangat2 lah stress.kah3..suke giler beban lah....paling tetekan skali bile pk sal projek...kami da siap wat litar sume tibe2 bile nk program hancus..xdpt wat pe..make tpakse lah kami MuLe dr awal blik..da la dpt penyelia projek tebaek lah yg hentah hape hape .siyok kan?hahaha...
sem nii jgklah aku plg byk saket...bleh kate dlm sbulan msti je saket.antibody aku lemah sgt ke hape xtaw la kan.maybe sbb stress.mmg x syak lg....huhukk. ZIE kaw mst kuatkn smgt kaw..sbr la wey..

Saturday, September 25, 2010

puJAAN MALAYA

xde ape cerite mnarik utk d kongsi hrni..kalo kongsi kisah cnte kang ade yg sonok nk bace xpueh ati..repot merepot laa..apela..benci kot org bz body cenggitu..papepon lantak korg..ni blog aku..bkn kaw punyer.jelez?
jom layan lagu ni..bez.sape pujaan malaya aku?khas utk kaw sowg je..=)
Adzrin Adzhar - Pujaan Malaya

Pujaan malaya oh oh oh uuu
Kau pujaan hmmm aiyaiayaai
Pujaan uuuuuuuu

Hati dihantu bayangan mu
Rindu termimpi tiap waktu
Ow ow woh

Cinta bercampur curiga
Kerna kau satu-satunya
Pujaan malaya

Hei sayang ku
Akulah pemuja mu
Sampai bila-bila
Cintaku kan berbunga

( ai yai yai yai )

(Korus)
Tiada apa dapat menghalang
Tiada kau aku gila bayang
Tiada cinta mu ku tak senang

Cemburu resah ku tak menentu
Diri mu segalanya sempurna
Oh kanda sungguh aku tergoda
Pujaan malaya

This aint no lie
Hari ke hari ku ternanti-nanti
Cinta mu tidak terbanding
Nyata tiada setanding
Walau ku rentas benua
Terbentang luas angkasa
Tak seluas cinta ku
Come on my baby
Let's get it on

Terbang cinta mu buat ku layang
Renyuk resah bila kau pujuk (Ow ow woh)
Mama bilang jangan ku percaya
Lelaki akan memuja hanya pada mulanya

Nasib kita
Bukan semua sama
Tapi ku kan sedia
Agar tak merana

(Ulang korus)

Cemburu
Ai yai yai yai
Resah ku tak menentu
Diri mu pujaan malaya

Saturday, September 18, 2010

kembaLi ke sekOlah..=(

packing brg untuk kembali ke sekolah poli dgn hati yg tidak rela..oh tidak...
pasni mule kembali penyakit letey,malez,stress,tension dan sgale macam jenis penyakit negatif.hahaha..
ape2 pon tjadi aku tpakse n harus lalui jgk hr2 yg mendatang ni..sbar ye.taun dpn kaw nk beh blajo da pon.t kaw sedey plak bjauhan dgn buah hati kaw tu.


cenggitu la.. lumrah hidup.walo perit,pahit, masam,or susahnye hdp sbg student, kite totap jgk kne lalui sume tu.xleh nk lari..kene ingat!!!bkn kite je yg susah ,cube pk org len pon hdup lg susah dr kite..ceceeehhhh!!!skema plak...ni pesanan dr buah ati aku en.mohamad nazmi.tq sbb kau pmbkr roti smgt aku.lebiu lah..=p
dah..dah..siyes ok. kaw sdar x,bile kite tgh blaja kite mst kate "lambatnye nk abes blaja.da bosan"...hah bile kaw da abeh blaja nanti msti kaw kate "oh sronok betul zmn aku blajo dulu.xde tension dgn keje ni."..ish mcm2 la prangai org ni kan..tmasuk aku jgk pon.


ape pon,trime kaseh buat awk2 yg slalu d smping sy d kale susah dan sng sy.oh tq buat farihan,ecah n mira yer.korg tman susah sng saye.muah3 walo korg busuk pon..bg yg ade tym aku sng shje tu bole blah kpale.trme kaseh jgk erk.pepon korg ttp kwn aku.syg korg.

Friday, September 17, 2010

diNNer bsame FAmily terchenta

malam ni mlm last aku kt qlate..sprti biase sok mlm da kene balik penang.wat ape??wt pe lg siyah oiii...p blajo ler..ergghh..tym jd student ni mmg la ase bohsan nk blaja..betol???jgn nk tpu.kaw pon ade jgk bosan kn?
aku dpt agk la nti aku abeh blajo mst aku rindu sume ni.walo pon ade pahit sklipon..haha..
oleh kerane mlm last aku kt cni,sOb3 =(  abah maw blanje kami satu fmly dinner kat lua wey..vallawookk.bez uh..kbetulan hrni aku puase ganti sunat,mmg sonok la.bkak puase d lua bsame kuage wlopon aku je yg puase.kah3. abah bwk kami mkn kt restoran Tarbush. name pon ala arab gitu jd sume menu dr negara arab okey. kaw jgn mengader nk order Chicken chop plak.


lupe plak ape name food ni.saye xmkn nasik.konon diet.

ni bukan kami order.salah meja kot.ntah ape die anto.
mcm nasi tp kdg nmpk cm mee
abg aku kalo bab posing mmg xspoting.

daging kambing panggang..perh..
sronok tgk tok lalu makan mcm ni..=)
air bandum cincau & daging kambing msak merah
(ma punye)
 makan ye ma..
ni je gmbo yg sempat aku amek.sbb da xsbr nk mkn..hehe..lapar la puase kot kaw pon..
ape pon sonok giler kalo dpt cmni bsame fmly tol x..kenyang gile walopon aku xmkn nasik.hanye meratah lauk.hobi aku yer.ngeee~
PEACE!!
stakat ni saje utk hrni..tq kerane sudi jenguk2 yer..
SEKIAN.




MusIc akTifKaN diRikU