Followers

Recent Visitors

Wednesday, September 14, 2011

Contest Glamour Aidilfitri 2011.jom join!!!




Assalammualaikum....
Butik Alesya ade wat Contest lagi weyy.. Jom ramai ramai join..ape lagi rebut lah hadiah menarik yang dorang nak bagi nii..
:)
korang banyak kan gamba hari raye hari tu?? tak kan la u owllz upload jer dalam fesB or blog kan..ape kate join contest ni ..kan kan...
Hantarkan photo terbaik u owllzz semasa hari raya dgn memakai baju raya dan tudung raya yang 
 GLAMOUR ke butikalesya@gmail.com


klik gambar untuk zoom.....
Glamour Aidilfitri 2011 Contest






contoh macam gamba aku ni..maybe u owlz lagi glamor dari gmba aku kan..so ape tunggu lagi kan..




hantar sekarangg!!!!

No comments:

Post a Comment

MusIc akTifKaN diRikU