Followers

Recent Visitors

Monday, June 20, 2011

21jun :)


1st skali nk ucap ribuan trime kaseh kt beribu2 ucapan yg diberikan drpd kwn2 tersyg....ceh,beribu ke?.ah lntak la brape pon..gile penin aku nengok fesb aku smpai Hang' kot..sronok wok.!.mcm artis pulak.ngahaha..bru aku phm kenape artis susah benow nak balas komen peminat kt fesb..sbb trafic jam tiap hari..
anyway..trime kaseh ye u owLzz..dan xlupe jugak kepade ecah kerane menjadi org petame bagi adiah kat saye...tq ecah..love u more lah..hehe...dan Mira.tq jgk.em..
to my beloved sayang..tq ye sbb rela tido lewat mlm smlm sbb nak wish n date dengan saye.walopon dalam tpon jer.saye sungguh happy..dan tahniah...anda menjadi orang petame wish dalam fesB dan tlipon..thanks a lot syg.dan awak janji nak postpon celebrate saye ke bulan depan kan...hehe..

hey trime kaseh juga JObstreet..ucapan aku untuk diri sendiri."semoga aku mendapat pekerjaan yang baik, selamat dalam segala hal dan semoga hubungan kami diberkati..aminn (*_^)."



2 comments:

MusIc akTifKaN diRikU