Followers

Recent Visitors

Monday, May 23, 2011

Review Nur Kasih The Movie


haritu mse incik syg dtg penang aku xlepas peluang utk tgk movie NUrkaseh..bile lg nk tgk wyg besame..maybe pasni susah dh nk jumpa camni lg kan..
kebanyakan penonton yang datang menonton movie ni sumenye wanita - wanita bujang (bersama kekasih masing-masing) cewahh..termasuk aku.. dan wanita berkeluarga (bersama suami dan anak-anak).
filem ni agak emosional la.mane tidaknye sampai satu babak die yang boleh membuatkan aku mengalir air mate.helo bukan manje ok.tapi sedih kot..ending dia adam meninggal dunia..huk huk
tp mmg bez lah..sbb crite ni xde tergantung macam movie2 lain yang ade..macam KOngsi haritu...bez tapi cite tergantung..hurm..

pada pendapat aku dalam review ini, ia memberi pengajaran kepada penonton bahawa tiada siape pon yang boleh melawan kuasa Tuhan. takdir segalanya..kita hanya mampu berdoa..
insap jap disini ok.
latar belakang penggambaran yang di buat di Jordan tersangatlah cantek wey..tibe2 plak teringin nak pegi bersame incik syg suatu hari nanti..insyaallah jika di izin tuhan..(^_^)
lagu tema nye pon bez.. sangat menyentuh jiwe.cewah..
sesape yang belom tgk cite ni bwk2 la diri pegi tgk..sgt bez
;)

No comments:

Post a Comment

MusIc akTifKaN diRikU