Followers

Recent Visitors

Monday, May 2, 2011

Jom ramai-ramai join BFF contest..!!!

assalamualaikum cumew..!!
ade contest syok la..jom kite ramai-ramai join my bFF contest dari blog BUTIK ALESYA jom??
gile syok hadiah yang die nak bagi..dapat duit taw.duit tu nanti korang boleh la shopping-shopping benda yang korang suka nanti.yang paling aku suke,bukan dapat duit je taw..macam-macam lagi leh dapat..wow!!

cara nak join mudah jer..adik-adik sekolah pon boleh join,makcik-pakcik,nenek-moyang ke yang mane larat..hehe..yang penting cukup syarat yang die mintak ni ha...
syarat nye::
1 : korang mesti ade sekeping gambar korang dengan BFF korang.xkirelah gambar bedua ataupon lebih skalipon.janji bersame BFF taw (perempuan sahaje),jangan BF plak kang..haa..
2: send la gambar yang korang pilih tu kat emel  butikalesya@gmail.com beserta dengan nama penuh, no fon dan alamat fesb skali k..
 3: Haruslah berpakaian sopan dan sebaiknya bertudung kan..tapi yang free hair pon boley jer join.jangan wisau..;)
4: gamba korang mestilah kreatif dan menunjukkan betapa rapatnya hubungan korang dengan BFF tu..
5: setelah gamba korang dah di masukkan kat fesbuk Butik Alesya, barulah korang suruh fmly,kwn pada kwn korg ke atau bf korang ke like foto korang tu..

tarikh tutup untuk hantar gamba : 9 Mei 2011 jam 11.30 P.M
tempoh untuk like plak akan bagitaw kemudian.

so,ape tunggu lagi..jom join macam saye..
;)

No comments:

Post a Comment

MusIc akTifKaN diRikU