Followers

Recent Visitors

Sunday, May 1, 2011

mulai hari ini.saat ini.hubungan kami adalah hubungan jarak jauh

1 may 2011 adalah tarikh pemisah antara aku dan dia..thanx Allah sbb telah menemukan aku kepada dia yg selama 3 tahun menjadi teman istimewa aku.aku dah xbleh nk ucapkan ape2 kate trakhir kat dia mse last jumpe tadi.hanye tangisan air mate je hadiah yg aku bleh bg mase die kucup dahi aku dan berpesan kat aku "jage diri baek-baek..kite akn jmpe lagi,jangan buat saye risau ok."
oh damn...airmate aku merempit laju lagi bile nengok kace2 dr mate lelaki berderai..!!!..ya Allah.ya Allah..bntu kuatkan semangat kami ya Allah..hamba mohon tolong dekatkan kami kembali..selalu dekatkan hati kami ya Allah..;(
xde dah aku dpt tgk dia dpn2 mate aku lg dah..hanye bleh dgr suare dan tengok die kat 3g n gamba jer..
airmate aku ni mengalir sehingga dia xde pade pndangan aku.dan terus mengalir sampai skang ni mse duk taip entri ni..sedih ingat balek kenangan besame di penang..semoge saat bahagie kami akan dapat kembali dn mungkin selamanye bhgie ya Allah...
doakan kami bersame..
(>_<)

xbleh dah kite lepak same sbelum masuk kelas kan..love psp..;)

pasni takde dah org nk pilihkan awak baju PADINI,PDI mahupon bG..
saye pon...huk..

>2010< kite akan jauh dah..jage diri taw...;(

>2009< xde sape lg dah akan teman saye nek bas,bli tiket bas..

>2010< kite selalu lepak tepi pantai.picnic same..kan..hope akan dtg dpt begini lagi..

pasni tengok matahari tebenam sorang2 jer..;(

saye pon akan rindu Pak taM..syg kaw paktam..jgn nakal2 taw.

4 comments:

  1. tatak azie,,sabor jea,,pasti suatu hari nanti dy kn ade d depan kamu tiap2 hari,,sabor yea syg ^^

    ReplyDelete
  2. tq..hopefully..huk..doakan yer..

    ReplyDelete
  3. owlolololo..cedey nye..lama2 okaay la tu.. sha pon same..dlu 3 thun bsm setiap masa..tp skrg 3 thun cinta jarak jauh..hasilnya 6 tahun :) yang penting msg2 kene perthan kan hubungn.. i'll pray for u guys ^^,

    ReplyDelete
  4. huk..yela kot..mule2 pisah gini la yer..xbiase lg kot..hummm...nk jd cm sya la..lame2 cmtu..hehe
    tq sya...

    ReplyDelete

MusIc akTifKaN diRikU