Followers

Recent Visitors

Monday, December 19, 2011

Me & braces : Selepas sebulan.

assalamualaikum...
da sebulan ber braces.
wat mase ni masih xde perubahan.
tapi selera makan fast food ajer.cmane nak kurus ni?
tapi....aku heran.ade jugak la yang cakap aku nampak laen.
"eh pipi awak cengkung cikit dari dulu".euwww.!!rabun yer..aku tengok kembung jer..
"hey awak makin kurus"..pelizzz....
baru sbulan kot..nampak benor nipunyer.saje nak hambek hati aku ye?
tapi kalo betol bgus lah.hehe..
sekarang,lidah aku pon dah jarang luka.sgt selesa.okey.


harini pegi appointment dengan doc lagi..
kali ni doc letak dawai besi yang lebih tebal dari sebelum ni..
patot lah aku rase sengal jer mase die ikat...sabor jela.

so,untuk bulan ni aku tukar kaler dark blue pulak.
haritu warne light pink.lepas makan nasik kandaq tros jadi wane PEACH.cantek bukan!!..
kali ni dark blue gerenti x de pudar lagi kaler getah.
tapi kalo sengih memang dari jauh nampak..malu nyewwww..pape pon
yg penting senyum nampak siong okey..:)
ok time to sleep now..
erghh..esok keje..tak suke.adik xmaw p keje.
:(
titik!!.noktah!fulstop!
bebaii..~

4 comments:

  1. dedulu kita pon ahli kelab gigi besi..hihi..tp kite pnya plain, xde kaler..free sbb mak ayah kte keje sepital kerajaan hik3..braces u kaler2 kiut gittew, mcm u jgk ;)

    ReplyDelete
  2. yeker??woow..skarang msti ggi u cantek kan?
    kalo xde kaler kotor x?

    ReplyDelete

MusIc akTifKaN diRikU