Followers

Recent Visitors

Saturday, April 23, 2011

seronoknya zaman kanak-kanak

dah lame x update blog.ouh tersangap lah rindu mengarang..tp xtaw hape nk karang untuk entry kali ni..korg ade idea daq?law ade jgn kedekot sgt lah nk share....ehhe..

ok lah..hr ni aku nk perkenalkan kt korang seorang beby gurl yang sangat somel..alah.korg saket mate ke bace aku tuleh "somel" tu?? rilek rilek..dah hakikat okeh..kik kik kik..
ok jom kenal2 meh..scroll d bwh yer..

5

4

3

2

1


bayi d atas di lahirkan pada jam 4.45 ptg kat hospital kb.name d beri ialah siti nazihah..comel x??haha..
kenape siti? kenape nazihah?..ok..sbenanye timbulnye idea name siti kat depan tu d sbbkan abang aku ni ade kawan baek kat balakng umah namenye siti..kononnye la "kwn baek"...haha..
sbenanye bagi korg2 yg xtaw sbenanye abang aku nk bagi name bayi ni "siti' di tambah belakang nye "isabella"..hah? knape isabella? sebab mase tu taun 1989 tersangatlah femes lagu isabella nyanyian Amy Search.mse tu lagu tu menang juara lagu..ingat x?aku pon xtaw tp cer google cer google..kikiki...

ok.name bayi ini sbenanye siti isabella.eh tidak...name itu tidak kompem d sbbkan xsame dgn adik bradik yg laen..hehe..oleh sbb kakak & abang aku sume nye 'naz' d hadpnnye..make parents aku letak la name "siti nazihah" d surat beranak budak ni...kalo x anak dare ni x d panggil zie d sini yer..opsss..pnjg plak membebel d sini..sori2...ok2 gamba sterusnye..

berbaju kurung bertudung itu ma bayi itu.kakak dan abang bayi trsebut pon ade.yeah..mse ni bru nak pandai bejalan...cer tengok muke beby tu..nmpk risau semacam jer erk..takot tjatuh la tuu..manje.alolo..


tengok tu tengok tu.beby somel itu sgt suke org snap2 gmbo die taw..pantang skali....tp kalo letak beby ni tepi pantai teros menangis tersedu2..sbb die takotkan bunyi ombak..gile fobia btol smpai ke umo 6taun takot ombak..tp skang nmpk pntai je terjun..hahaha.



berbaju kurung d pagi raye.suke baju nie.nk pinjam tp xmuat laa..;0

beby tadi da beshar dah..ni kalo x silap mase p zoo kt pahang..buat muke majowk sbb kene usik kt abang nyer..


budak ini suke maen anak patong..g mall jer mintak dgn abah nk patong..cer tengok die riba barbie doll lah.haha



begamba dgn gaye memegang bunge d tgn..cewah lakonan je ni juz amek gmba.maklum suke begambor..


tgk tu xde bnde len ke ko nk pegang...bunge lagi..haha..maaf budak ini suke mkn gule2 dan sgt nakal smpai gigi patah jatoh basikal sbb kene kejar dgn mum die..tp menten senyum bile begamba..haha
 ok tu jer yg ade...skang budak tu dh jd anak dare yg baek..haha.nampak beno nipunyer yer.!!!!!

dats all..

have fun u guys!!..daa..~
;)

No comments:

Post a Comment

MusIc akTifKaN diRikU