Followers

Recent Visitors

Thursday, April 7, 2011

Malam PRA graduan sesi dis 2010.

7/4/2011
mlm pra graduan bagi bebudak sem last sesi disember 2010 di adakan di Kulim GolF & Country..aku drive sndiri dari umah kat permatang pauh ke kulim..xde jauh sgt tp bleh la stgh jam kot...
malam tu sume glamor u..kt bwh ni gmba2 dgn dak kelas aku yg ensem n lawa sumenye..;)







my bodyguard

bukan vintage tp gothic.

besame cweetie farihan







we all black



oleh kerane kami x bkesempatan nk mnyambut pra graduan besame,lps balek je dinner kami ketemu..weee~
kami smbut bedua bwh bintang dan bulan yg menyinari mlm..cewah jiwang plak ek.


matamu hatiku

No comments:

Post a Comment

MusIc akTifKaN diRikU