Followers

Recent Visitors

Friday, September 17, 2010

diNNer bsame FAmily terchenta

malam ni mlm last aku kt qlate..sprti biase sok mlm da kene balik penang.wat ape??wt pe lg siyah oiii...p blajo ler..ergghh..tym jd student ni mmg la ase bohsan nk blaja..betol???jgn nk tpu.kaw pon ade jgk bosan kn?
aku dpt agk la nti aku abeh blajo mst aku rindu sume ni.walo pon ade pahit sklipon..haha..
oleh kerane mlm last aku kt cni,sOb3 =(  abah maw blanje kami satu fmly dinner kat lua wey..vallawookk.bez uh..kbetulan hrni aku puase ganti sunat,mmg sonok la.bkak puase d lua bsame kuage wlopon aku je yg puase.kah3. abah bwk kami mkn kt restoran Tarbush. name pon ala arab gitu jd sume menu dr negara arab okey. kaw jgn mengader nk order Chicken chop plak.


lupe plak ape name food ni.saye xmkn nasik.konon diet.

ni bukan kami order.salah meja kot.ntah ape die anto.
mcm nasi tp kdg nmpk cm mee
abg aku kalo bab posing mmg xspoting.

daging kambing panggang..perh..
sronok tgk tok lalu makan mcm ni..=)
air bandum cincau & daging kambing msak merah
(ma punye)
 makan ye ma..
ni je gmbo yg sempat aku amek.sbb da xsbr nk mkn..hehe..lapar la puase kot kaw pon..
ape pon sonok giler kalo dpt cmni bsame fmly tol x..kenyang gile walopon aku xmkn nasik.hanye meratah lauk.hobi aku yer.ngeee~
PEACE!!
stakat ni saje utk hrni..tq kerane sudi jenguk2 yer..
SEKIAN.




No comments:

Post a Comment

MusIc akTifKaN diRikU