Followers

Recent Visitors

Wednesday, September 15, 2010

31 ogos 10



ptg sblm mlm..
pas balik kelas projek singgah kdai kek nk bli due btg lilin 4 clbrate annvrsary ke 2 bsame naz..ahaa..romantik bukan?opss romentik je ok.bkn jiwang....
mlm sblm pagi...
beciap2 utk kua date besame buah ati..jnji kui 8 stgh..tibe2 tuko plak ckp kul 9 mlm..haih..aku da nek heran dh..tp wt dek jela..nk wt cmane da org ajak kui 9....=( 
-kehampaan-
kui 9 tepat aku turun bwh da tgk naz da tepacak kt dpn tu..
aku layan jela.xmo pk ape2.takot pe yg hepi tuko jd sedey plak mlm tu..haha..yg si apiz(kwn kpd naz ) sebok suh naz blik awl..jeles ea????hek3...
destinasi 1
ke J.J. utk mmbayar sgale utang yg ade bapak ghimau rmai org bepusu-pasu kt j.J..copim raye dgn mdeka skali kot..
destinasi 2..
begerak ke pulau...kemane la die nk bwk aku ni ea..aku ikot jela org bwk kn.yg penting aku ckp maw tgk BUnge api

cinte antara kite..

muke bdk due kt dlm gmba sbelah ni mmg xle blah.tesengih2 mcm kerang busuk..hepi sgt ke wey?jgn...t kang tuka jd airmate blik t...uik...
jam 10.35 mlm..
smpai kt QUeensbay mall, mamak aih.rmai org senah oi..mne xrmainye mlm medeka kot.kaw pon.igt kaw je ke leh date..haha..
operasi mncari tmpt letak kereta mghampakan kami..maka kami mngambil kputsan utk ke pdg kOta plk..aku bkn drive jd aku rilex.haha..
jam 11.05mlm.
jln yg sgguh sesak.tp tetap tenang sbb org trsyg ade d sisi..
yaarggghhh...
akhirnye dpt parking jgk kt pdg kota..yuhu...
jauh jgk tmpt parking dr tmpt lepak..tp sronok jgk jln kaki jauh2 ni.da lame xjln kot..tkenang zmn2 muda mudi dlu tym sem 1 ke mane2 je kami pegi jln kaki je.sedor diri ckit..skang ade trnspot kaw sombong eh ta nak jln..hamboi2.!
menantinya saat 12mlm..
sblm jam 12..kami lepak2..ntah hape yg kami borak pon xtaw..sume yg tkua hentam jela....sonok kot borak tym tu.tgk rmai org tgh tggu nk smbut mdeka.xkire bgse..negro,cine,jepun..pnjang kate wrge asing pon smbut jgk lah..
sebok bckap smpi da lebeh 12.10pg..adeyai..bile naz nk wish ni.
"hepi annvrsry ke 2 syg,smoge hbgn kite smpi kawen.xmo majuk2 lg ok"moge2 lah kn..tp xtahan die suh jnji xpyh majuk?bole ke senah?xle xle...
walawookk..hepi la tu...gile xhepi.lua mmg malu kot.tp dlm hati.sonok ase nk mlompat je..dhla dpt adiah..so sweet syg..tq taw..xsgke ati kamu yg xde prasaan tu rupenye ade bebunge jgk erk??haha...ptot la td lwat nk kua ek..rupenye kamu kua dating dgn apiz dulu bli bnda tu yer...ooOO..
hmm,,plan aku plak nk psg due btg lilin mlm ni xmnjd..adeh..hampeh toi.."soe yunk sy xbwk lighter.ade lilin je "
xley psg pon lntak la jnji aku tnjuk pon da puas hti...

hamboi2 kaw..org sebok duk menjiwai hr kebangsaan kaw sebok duk menjiwai watak drama ek..!!

pagi slepas 12mlm..
hah..sudah lengang org2 d sni...kami pon mngambil kptsn utk ke queensbay mall plak..yey!!..hjat aku nk g fun fair kt ctu akhrnye tcpai jugak...1st masuk kami tgk aje dorg sume men....yay nmpk sonok je senah.
naz ajak aku p nek menatang sotong tuh,..naz pnye pasal aku ikot jela..abeh kaw nk suh aku duk sorg kt bwh tgk die je nek..wuu..tidakk.

duk je dlm mangkuk tuh aku da ase bdebor2 dh...tu dia stong dh mule pusing dh..aku lgsung xbkak mate kt ats sane tuh..kaw dh taw gayat kaw nek jgk.....makin lame makin laju makin penin aku d buatnye..yg si naz plak x abeh2 memekik je kt atas tu....aku yg tlampau tenang ni da xreti cmane nk mnjerit...kalo kaw mnjerit pon bkn kua suare..kua muntah kot..derrr..ape yg smpat aku kate
"sumpah org xmaw nek dh mnatang nih"
hah..ni la mnatang suton yg bjaye wat aku muntoh..yerk
=P
dlm hati aku ni xde bnde len dh duk pk..hnye pk bile kaw nk brenti sotong wey..aku xtahan dh ni..xtahann..arrggghhh..
bile bnti jer ,aku dah xtaw bnde ni mmg btol2 benti ke atau mmg kpale hotak aku ni je yg xbenti2 lg bepusing..gile kaw xpusing?aku ni dh ibarat tepung dgn telur yg di putar2 oleh mesin untuk djdkan kueh raye...
mmg xtahan.turun je aku tros xlyn naz nk p cri tmpt baek punye..kaw pk ape??jgn pk plik..aku nk muntah la wey..
leganye bile dh kua sume loya aku..naz da nebes dh..haaha..spe suh kamu ajk sy nek menatang tu kn..hehe..
walo ape pon..sy hepi sgt luang mse sy bsme awk naz..hepi sgt yer..mmg sronok smpai tmuntah kaw senah..
hmm takat ni udah ler cite..kalo cite byk2 pon kaw bosan kn???.ala xsuruh kaw bace pon ...ahhaha...ni sbg diari n tmpt untuk aku mluah.hrp mklum yer.
tq utk sumenye yunk..tq sudi kua n bwk sy jln2..hehe.kngn yg xkn sy lupekn smpi bile2..
smoge saat ini dtg lg.....amin...

No comments:

Post a Comment

MusIc akTifKaN diRikU